Sky Sports: Roma överens med Edin Dzeko

Klubbarna måste fortfarande komma överens

Edin Dzeko har länkats ihop med Roma vid flertalet tillfällen denna sommar. Nu kommer däremot uppgifter från trovärdiga Sky Sports som säger att spelaren ska vara överens med Giallorossi. Däremot måste fortfarande Manchester City övertygas.

Den bosniske landslagsmannen Edin Dzeko har under sommaren varit ett väl omtalat transfermål för den italienska storklubben Roma. Uppgifter har till och från hävdat, i italiensk som brittisk press, att Giallorossi närmat sig stjärnan. Nu på torsdagskvällen är det dags igen – men denna gången kommer uppgifterna från trovärdiga källor.

Klubbarna ännu inte överens

Det är nämligen ansedda Sky Sports som kommer med rapporterna i ämnet som säger att den offensive spelaren ska vara överens med Serie A-klubben om de personliga villkoren. Inga specifika detaljer avslöjas visserligen av Sky Sports, men de medger också att klubbarna fortfarande måste nå en överenskommelse.

Kan bli kvar trots allt

Med tanke på att Manchester City redan släppt montenegrinen Stevan Jovetic till Inter, kan detta visa sig bli ett problem. Skulle nämligen Edin Dzeko också lämna i sommar, då skulle klubben stå kvar med enbart två alternativ(Sergio Agüero och Wilfried Bony) till den centrala anfallspositionen. Däremot värvade klubben Raheem Sterling från Liverpool tidigare denna sommar för 49 miljoner pund och dessutom har Manuel Pellegrini själv antytt att bosnierns framtid kan finnas någon annanstans än i Manchester.

Roma har redan värvat från Premier League den senaste veckan, då målvakten Wojciech Szczesny plockades in från Arsenal på lån.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply