West Ham förbereder bud på Celtics Moussa Dembele

bet365
West Ham förbereder bud på Celtics Moussa Dembele

Londonklubben behöver en anfallare

West Ham rapporteras vara intresserade av att värva Celtics unge stjärnskott Moussa Dembele och har förberett ett bud på 20 miljoner pund, men har informerats av Celtic att de behöver betala hela 30 miljoner pund för att få värva anfallaren.

Den unge och mycket hete Celtic-anfallaren Moussa Dembele, som anlände till klubben i somras, har kommit fram som ett stjärnskott på fotbollshimlen. Den blott 20-årige strikern har redan hunnit med att göra 19 mål i alla turneringar under den pågående säsongen och detta har fått många stora europeiska toppklubbar att vända sina huvuden efter honom, inte minst efter hans insats mot Manchester City i Champions League tidigare i höstas, där han bidrog med två mål i en spännande 3-3 match.

Nu rapporterar Goal att Londonklubben West Ham har kommit till Celtic med ett bud på anfallaren. West Ham har haft det något tufft på målgörare-fronten i Premier League och deras bäste målskytt, Andy Carroll, har enbart gjort två stycken mål. Detta har satt press på tränare Slaven Bilic som sägs ha gått till klubben och bett dem om en ny anfallare som kan bidra med lite mål i deras Premier League-kampanj. Den engelska tidningen Daily Mail uppger dock att Celtic inte accepterat West Hams bud, utan kräver hela 30 miljoner pund för anfallaren, som i somras skrev på ett fyraårskontrakt med den skotska klubben.

Tidigare har andra storklubbar som Arsenal och Manchester City kopplats ihop med en värvning av anfallaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply