Uppgifter: Tottenham leder kapplöpningen om Moussa Dembele

Uppgifter: Tottenham leder kapplöpningen om Moussa Dembele

Celtics stjärna är minst sagt eftertraktad

Celtics stora stjärna Moussa Dembele, som öst in mål under säsongen, har länge kopplats ihop med en flytt bort från klubben då flertalet stora europeiska klubbar jagar honom, och enligt uppgifter är Tottenham de mest troliga att få en signatur av fransmannen.

Celtics anfallsstjärna, den blott 20-årige fransmannen Moussa Dembele, är jagad över kontinenten. Många stora klubbar runt om i Europa har ryktats vara intresserade av att värva anfallaren, som bara har öst in mål under säsongens gång. Dembele är nu uppe i hela 32 mål på 46 matcher under säsongen. Tidigare har bland annat Chelsea, Manchester United och Bayern München kopplats ihop med intresse för den franske landslagsmannen, men nya uppgifter gör gällande att en annan kandidat står först på tur.

Enligt uppgifter från bland annat engelska Metro skall det vara Chelseas Londonrivaler Tottenham som leder racet om att värva den unge talangen. Tottenhams tränare Mauricio Pochettino skall ha funnit stort intresse i anfallaren, och med klubbens bäste, och ende, målskytt Harry Kane fortfarande borta på grund av skada, är tränaren extra benägen att hålla ett öga öppet på sina anfallsalternativ.

Enligt rapporter skall klubben vara säkra på att de ligger bra till och affären skall vara någonting som de har jobbat på sedan i höstas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365