Real Madrid nästa klubb att jaga Moussa Dembele

Real Madrid nästa klubb att jaga Moussa Dembele

Celtic-anfallaren har många beundrare

Celtics heta prospekt, den 20-årige franske anfallaren Moussa Dembele, har nu även fått Real Madrid att hålla ögonen på honom och det ser ut som att det kommer bli en fråga om pengar i sommarens transferfönster.

Celtic värvade in den blott 20-årige franske Moussa Dembele tidigare i somras för en kompensation på enbart 300 000 pund, och fransmannen har gjort succé i det skotska laget. Anfallaren har hittills bidragit med 27 mål på 41 matcher i alla tävlingar för Celtics del, och har lyckats att imponera storklubbar över hela Europa.

Bland annat så rapporteras Chelsea, Bayern München, Manchester City, Arsenal, West Ham och Manchester United alla vara intresserade av att värva den före detta Fulham-anfallaren, och nu ger sig även Real Madrid in i leken. De spanska jättarna har sedan tidigare rapporterats vara intresserade, ett intresse som nu verkar ha intensifierats. Enligt uppgifter till den engelska tidningen The Mirror skall Real Madrid ha hållit koll på 20-åringen och skall ha bett om att få hållas informerade om några förändringar uppstår.

Chelsea försökte lägga ett bud redan i januari men blev direkt nekade av Celtic, som därefter var snabba med att sätta en prislapp på 40 miljoner pund på fransmannens huvud för att hålla övriga nyfikna klubbar borta från honom. Det kommer dock att bli svårt för Celtic att behålla honom längre än till sommaren, då ett budgivningskrig med största sannolikhet kommer att utbryta.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply