Bekräftar: Mikael Lustig i förhandlingar med Celtic

Svensken kan förlänga med Celtic

Mikael Lustig sitter på ett utgående kontrakt med Celtic. Men nu avslöjar tränare Brendan Rodgers att man inlett förhandlingar med spelaren.

Mikael Lustig lämnade Rosenborg för Celtic år 2012. Sedan dess har han varit klubben trogen och en tongivande spelare på ytterbackspositionen. Men nu sitter svensken på ett utgående kontrakt med den skotska storklubben, och så sent som under förra veckans landslagssamling avslöjade han att han ännu inte hade diskuterat framtiden tillsammans med klubbledningen.

Samtalar med Brendan Rodgers

Enligt Brendan Rodgers har diskussionerna gällande en kontraktsförlängning nu påbörjats. Tränaren hoppas att 29-åringen skriver på ett nytt långsiktigt avtal med klubben då han är en stor del av hans framtidsplaner.

– Mikael är den typ av spelare jag vill ha här för att kunna skapa och bygga något bra. Jag är säker på att hans företrädare kommer att ordna det tillsammans med klubben, säger han till Glasgow-tidningen Evening Times.

– Vi talades vid i torsdags om det. Han har varit tillgänglig i stort sett hela säsongen och har spelat mycket bra och moget. Han är en underbar kille för laget och på toppen av sin karriär just nu, för mig har han varit enastående, fortsätter han.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365