Bayern München förbereder monster-bud på Celtics Moussa Dembele

Bayern München förbereder monster-bud på Celtics Moussa Dembele

Anfallaren är fortfarande hett eftertraktad

Celtics Moussa Dembele fortsätter att åtnjuta sin fantastiska säsong och nu uppges även tyska jättarna Bayern München ha sällat sig till skaran av intresserade och sägs förbereda ett monster-bud på 30 miljoner pund för anfallaren.

Moussa Dembele är ett mycket eftertraktat prospekt på transfermarknaden. Anfallaren har gjort en otroligt imponerande säsong för skotska Celtic och har hittills lyckats trycka in 27 mål på 41 matcher för Celtics del, med nästan hälften av säsongen kvar att spela. Han har intressenter från hela Europa, bland annat har Chelsea, West Ham, Manchester CityArsenal, Real Madrid och Manchester United alla visat intresse för fransmannen.

Nu rapporterar den engelska tidningen The Mirror att de tyska jättarna Bayern München sällar sig till skaran av intresserade klubbar och de håller på att förbereda ett monster-bud på anfallaren på 30 miljoner pund. Det kommer att ge tränare Brendan Rodgers och Celtics ledning någonting att fundera på. Inte för att Bayern München saknar målgörare, men fransmannen har en möjlighet att växa i klubben och kan komma att utvecklas till någonting stort.

Den 20-årige anfallaren började sin karriär i Fulham i London, innan han väckte intresse hos Celtic, som erbjöd honom ett fyraårskontrakt till juni 2020, någonting som har lönat sig nu för skottarnas del. Det kan dock vara lockande för den lovande talangen med ett erbjudande från en av de största fotbollsklubbarna i världen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365