Sköld ordnade Åtvidaberg-poäng mot Gefle

Gefle IF reste till Åtvidaberg med gott självförtroende efter 3-0-segern mot Brommapojkarna i förra omgången.

Det var också Gefle som skulle ta ledningen efter bara 4 minuter genom Johan Oremo. Anfallaren placerade säkert in bollen efter att ha blivit framspelad av Simon Lundevall på ett mycket fint sätt.

Åtidaberg skulle dock kvittera innan paus i en jämn första halvlek. Månz Karlsson fick en fot på ett distansskott och bollen fick en märklig båge över Sasa Sjanic i GIF-målet.

I den andra halvlekens första minut tog Gefle lednngen på nytt genom Dioh Williams. Häcken-förvärvet fick gå upp helt ensam och nicka in ledningsmålet. Det var återigen den företagssamme Simon Lundevall som svarade för förarbetet.

I den 84:e minuten skulle Åtvidaberg återigen kvittera. Fjolårets skytteligavinnare i Superttan, Victor Sköld slet sig loss i en tilltrasslad situation och stänkte upp bollen bakom Sjanic.

ÅFF var ett ribbskott på tilläggstid från att ta ledningen men matchen slutar 2-2.