Sergio Busquets skriver kontrakt med Barcelona till 2021

Sergio Busquets skriver kontrakt med Barcelona till 2021

Nytt kontrakt för Busquets med Barcelona

Under morgondagen kommer den spanske mittfältaren att skriva på sitt nya kontrakt med Barcelona som sträcker sig till och med sommaren 2021.

Sergio Busquets finns på önskelistorna hos många storklubbar runt om i Europa. Tidigare har det pratats om bland annat Chelsea och Manchester United som möjliga destinationer men mittfältaren har stannat på Camp Nou och nu rapporterar tidningen Diario MARCA att spelaren under morgondagen kommer att skriva på ett nytt kontrakt med Barça som sträcker sig till och med sommaren 2021. I kontraktet kommer det även finnas med en option på ytterligare två år, beroende på hur många matcher som Busquets spelar under de kommande säsongerna.

I samband med förlängningen kommer man även att höja Busquets utköpsklausul som ligger på 200 miljoner euro.

All information du behöver inför kvällens stormöte mellan Barcelona och Atlético Madrid!

Barcelona vill värva Héctor Bellerín

FC Barcelona förlorade i somras Dani Alves, som valde att göra en övergång till de italienska mästarna Juventus och sedan dess har de spanska giganterna sökt efter en ersättare till Barcelonaikonen Alves. Under sommaren gick det rykten om att Barcelona skulle vara intresserade av Arsenals högerback Hector Bellerin och enligt den engelska tidningen The Daily Star är det ett intresse som inte har svalnat utan ännu i högsta grad lever.

Ikväll möter FC Barcelona toppkonkurrenten Atlético Madrid hemma på Camp Nou i en match som avgör vem som ska hänga på Real Madrid i toppen av tabellen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply