Sent avgörande gav Real Madrid tre nya poäng

bet365

Det kom så oförväntat, ur en situation som underskattades så fruktansvärt av Madrids försvarslinje. Men helt plötsligt var den bara där. Via ett stenhårt, imponerande skott ur en otrolig vinkel satte Riki, aftonens första kula i glasstruten – och helt plötsligt var det om att det självbelåtna, nonchalanta Real Madrid, inte längre existerade.
Deportivo hade satt ribban, nu var det bara för Real att hoppa.

Efter en färglös första halvlek och ett par örfilar av Mourinho i halvtid, klev Marängerna ut som ett helt annat lag. Man försökte faktiskt skapa lägen, utan ett självbelåtet flin på läpparna, och utmed detta kom målchanserna som av sig själva – och i den 73:e minuten så skulle det betala av sig.
Den alltid lika skicklige, assistkungen Mesut Özil, fann en stillastående Kaká strax utanför straffområdet; som på ett Gerrard-liknande vis får bollen att dyka in i mål.
Men än var det inte över…

Bortalaget, Real Madrid, fortsatte att skapa läge efter läge, och när det såg som värst ut kom räddningen till slut.
Den förre målskytten Kaká, skar in en sylvass passning rakt in i straffområdet till Cristiano Ronaldo, som på ett enkelt, unikt vis slog den bakåt, snett inåt i straffområdet, där Gonzalo Higuain bara behöver peta in segermålet, i den 88:e matchminuten.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply