Samir Nasris karriär kan vara över

Samir Nasris karriär kan vara över
bet365

Fotbollskarriären i fara för Samir Nasri

Efter att Samir Nasri fotats på en klinik i Los Angeles där han fick en behandling kan fransmannen nu åka på en fyra år lång avstängning.

Samir Nasri lånades i somras ut till Sevilla från Manchester City och har under sin tid i den andalusiska klubben börjat hitta tillbaka till den form han hade under sin tid i Arsenal. Allt gick som på räls för spelaren, detta fram till mellandagarna då han fotograferades på en klinik i Los Angeles efter att ha gjort en behandling. Det hela blev ett fall för den spanska antidopingbyrån som nu håller på att utreda huruvida behandlingen som spelaren fick var inom ramarna för byråns regler eller om man kommer vidta fler åtgärder.

Skulle Samir Nasri åka på en avstängning kan han bli borta från spel i upp till fyra år, en period som dock kan komma att förkortas beroende på antidopingbyråns beslut. Det återstår dock att se vad man kommer fram till i utredningen och om

Nyheten dök upp som en stor överraskning under mellandagarna och i värsta fall kan det komma att bli slutet på spelarens karriär som professionell fotbollsspelare.

Inter och Milan intresserade av spelaren

Nu skriver Sky Sports att två andra klubbar visar intresse för 29-åringens tjänster. Det är rivalerna Inter Milan och A.C Milan som båda vill locka till sig fransmannen under sommarens transferfönster. Om det skulle bli långdragna förhandlingar mellan Sevilla och Manchester City hoppas båda klubbarna på att kunna dra nytta av situationen och lösa den genom att erbjuda honom ett lukrativt kontrakt i Serie A.

Samir Nasri har kontrakt med Manchester City fram till 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply