Salomón Rondón ryktas till FC Barcelona

Salomón Rondón ryktas till FC Barcelona

Rondón alternativ till Barcelonas offensiv

Efter att inte ha lyckats värva några av de anfallare som ryktats till Barcelona flyttar klubben nu blickarna mot England och West Bromwich Albions José Salomón Rondón.

Det har under en längre tid pratats om att Barcelona vill värva en fjärdeanfallare som ska agera uppbackning till trion med Messi, Suárez och Neymar längst fram. Namn som Kevin GameiroLuciano Vietto och Paco Alcácer har det pratats om men ingen av de har man lyckats värva med endast några dagar kvar till ligastarten.

Nu vänder den spanska storklubben blickarna mot de brittiska öarna för att försöka köpa loss José Salomón Rondón som för närvarande spelar i West Bromwich Albion, detta enligt Daily Mirror som publicerar nyheten på onsdagen. Anfallaren från Venezuela har tidigare spelat i La Liga, då i Las Palmas och Málaga och Barças klubbledning ska se positivt på en värvning av spelaren som känner till den spanska ligan sedan tidigare.

Samtidigt sägs Barça inte ha uteslutet en värvning av Paco Alcácer som sägs vara den som är närmast en flytt till Camp Nou, detta tillsammans med målvakten Diego Alves då båda kan ansluta från Valencia inom de kommande dagarna.

Samtidigt sägs Claudio Bravo komma allt närmre en flytt till Manchester City

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply