bet365

Ryktet: John Guidetti kan lämna för serieledarna

Villarreal vill värva John Guidetti

Under torsdagskvällen rapporterar TMW att Villarreal är intresserade av att värva John Guidetti från Celta Vigo, efter endast några månader i klubben.

Trots att John Guidetti inte är en startspelare i Celta Vigo har svensken kommit in bra i laget och gjorde sitt första mål när laget mötte FC Barcelona för ett par veckor sen. I somras var flera klubbar ute efter svensken tillslut föll valet på Celta Vigo för 23-åringen. En av klubbarna som visade intresse för svensken var Villarreal och klubben ser inte ut att ha släppt intresset för svensken som kom till Spanien på fri transfer i somras.

Enligt Todomercadoweb.com ska ”den gula ubåten” ha lagt ett bud på Guidetti för att förstärka anfallslinjen där man sedan tidigare har bland annat Roberto Soldado, Adrián López och Léo Baptistão där den sistnämnde har inlett säsongen väldigt bra efter att ha blivit utlånad till Valencia-klubben säsongen ut.

Villarreal sägs vara väldigt inresserade av Guidetti och klubbens ägare Fernando Roig ska redan ha förhandlat med Celta Vigo om att knyta till sig Guidetti. Till en början ska den galiciska klubben ha nekat Villarreals förslag om att låna in svensken resten av säsongen men Juan Mouriño som är Celta Vigos president ska ha nekat förfrågningen.

John Guidetti har kontrakt med Celta Vigo till och med sommaren 2020.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365