Ryktet: Chelsea erbjuder Oscar – för att få Pogba

José Mourinho uppges vara väldigt angelägen om att knyta till sig Paul Pogba till Stamford Bridge. Om man ska tro The Mirror så mycket att man ska vara beredda att erbjuda Oscar i en del av en affär.

Champions League-finalisten Paul Pogba såg ut att vara förlorad för den engelska fotbollen efter uttåget från Manchester United där fransmannen inte fick det förtroende han möjligtvis förtjänade. Men nu kommer alltså den brittiska tabloiden The Mirror med uppgifterna under torsdagsmorgonen att Chelsea har intensifierat jakten på Juventus stjärnskott som värderas till ungefär 70 miljoner pund.

Den tidigare Manchester United-talangen ska stå väldigt högt i kurs hos José Mourinho – så högt att den karismatiske portugisen ska vara beredd att offra en av sina absoluta favoritspelare, Oscar, som en del av budet.

Flera intressenter

Men det är knappast så att Londonklubben är de enda som intressant följer Pogbas tillgänglighet. Den gänglige 22-åringen – som lär bli väldigt svår att lösa från Juventus – har kopplats samman med i princip alla europeiska toppklubbar. I den raden är det framförallt Paris Saint-Germain och Real Madrid som nämnts mest i sammanhanget.

Enastående säsong

Och efter den säsong Pogba har haft är det knappast överraskande att klubbar suktar efter honom. Spelaren, som bland annat utsågs till världens bästa unga spelare 2014, har växlat upp ännu ett steg och på riktigt etablerat sig som en av världens allra bästa centrala mittfältare i det Juventus som vann Serie A i överlägsen stil och gick hela vägen till Champions Leauge-final.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply