bet365

RYKTET: Cesc Fabregas kan återvända till Arsenal

RYKTET: Cesc Fabregas kan återvända till Arsenal

Arsenal sägs vilja hämta tillbaka Cesc Fabregas

Enligt uppgifter till brittisk media ska Arsenal vara intresserade av att försöka värva Cesc Fabregas från Chelsea, detta redan under transferfönstret som öppnar i januari månad.

Cesc Fabregas är kanske inte den spelare som har gjort bäst intryck när det kommer till att inte gå till klubbar som är rivaler till före detta klubbadresser. 2011 lämnade han Arsenal för att flytta hem till FC Barcelona, klubben där han spelat under större delar av sin barndom. Efter tre säsonger på Camp Nou var det dock färdigspelat för den spanske landslagsmannen och flyttlasset gick till ingen mindre än Arsenals stadsrival Chelsea, två klubbar som gör upp vem som är bäst i London. Det var många Gunners-fans som blev besvikna på den numera 29-årige mittfältaren men nu kan spanjoren vara på väg att återvända till Emirates Stadium, detta enligt Daily Express.

Tidningen kommer med uppgifter under söndagen att det är Arsenal med Arsene Wenger i spetsen som ska vara intresserade av att försöka få Fabregas att återvända till de norra delarna av London och klubben där han tidigare spelat under åtta säsonger.

Chelsea sägs dock inte vara speciellt intresserade av att sälja Fabregas, trots att han fått sparsamt med speltid och prislappen på mittfältaren kommer troligen inte vara speciellt låg.

Fabregas kontrakt med Chelsea sträcker sig till och med sommaren 2019 och spelaren har en lön på drygt åtta miljoner euro per säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply