Rydström fortsätter i division 1?

Henrik Rydström påbörjade i år, sin sista säsong med Kalmar då han i dagarna meddelade att han lägger av efter säsongen. Att han lämnar Kalmar är klart, men karriären är kanske inte över trots allt.

För veteranens flickvän är från Oskarshamn och tidigare har hans svärfar varit sportchef i klubben, och nu förnekar inte Rydström att han kanske fortsätter karriären i Oskarshamns AIK:

”Min kropp känns fräsch, jag tycker om att spela fotboll och om OAIK är intresserade känner jag ett visst ansvar. För husfridens skull,” sade Rydström till OT.

”Rent hypotetiskt – så länge det inte är en direkt konkurrent till Kalmar FF och om jag känner suget, tja, varför inte?” sade Rydström till OT.

Kalmar har dock varit tydliga med att man vill erbjuda klubblegenden en roll inom klubben, men det verkar som att han vill vara involverad i Oskarshamn någon gång i framtiden ändå:

”Med Kalmar FF:s välsignelse skulle jag definitivt kunna känna att Oskarshamns AIK är ett intressant uppdrag. I någon form,” avslutade han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply