Roma vill värva West Hams Sofiane Feghouli

Roma vill värva West Hams Sofiane Feghouli

Sofiane Feghouli kan lämna för Serie A

Sofiane Feghouli är på väg att lämna Premier League för Serie A. West Ham-spelaren jagas av Roma, rapporterar Football Italia.

Sofiane Feghouli kan vara på väg mot spel i ännu en av Europas toppligor. 27-åringen spelar för tillfället för West Ham Premier League, och har tidigare representerat Valencia La Liga. Nu påstås det att yttern kan flytta till Serie ARoma vill plocka in Feghouli, enligt Football Italia. Det talas om att Roma vill låna spelaren till en början. Man vill dock ha med en köpoption i avtalet.

Frederic Massara, Romas sportchef, sägs ha varit i London under veckan för att diskutera en eventuell övergång för Feghouli med West Ham.

Den algeriska landslagsmannen kan i och med ryktet vara på väg att ersätta Juan Iturbe. Iturbe är utlånad från Roma till Torino. Dessutom har de sistnämnda en köpoption på spelaren.

Lämnar redan nu?

Feghouli kom till West Ham under sommaren 2016. Han har haft svårt att ta en plats i startelvan på London Stadium. Efter mindre än en säsong kan 27-åringen vara på väg att lämna England.

Kan värva

Samtidigt som man är på väg att släppa Feghouli till Roma påstås det att West Ham även vill plocka in nya spelare under det nuvarande transferfönstret. Det har till exempel spekulerats om att Londonklubben fortsätter att jaga Jermain Defoe och att man vill ha Daniel Sturridge.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365