”Rodgers sitter säkert”

LIVERPOOL-TRÄNAREN SITTER SÄKERT – EFTER MÖTE MED LEDNINGEN

Liverpool-tränaren, Brendan Rodgers, kan komma att bli kvar i klubben även nästa säsong. Under tisdagen hölls ett möte med ledningen, som enligt uppgifter ska ha slutat ”positivt”.

Liverpools avslut av säsongen 2014/15 lämnade mycket att önska. Laget plockade förvisso en Europa-plats genom att hamna sexa, men slutspurten från Brendan Rodgers manskap var horribel, då man föll hemma mot Crystal Palace med 1-3 för att sedan åka på jättetorsk borta mot Stoke – hela 1-6. Målet att dessutom nå Champions League, nåddes alltså inte.

”Positivt möte”

Men trots det smärre debaclet i slutet av säsongen, verkar Rodgers sitta säkert. Detta uppger Sky Sports på onsdagen, när man rapporterar om att ledningen, med ägare Tom Werner och klubbdirektören Mike Gordon, hållit ett möte med 42-åringen – ett möte som ska ha slutat ”positivt”.

Enligt uppgifter flög Werner och Gordon till Liverpool från USA under måndagskvällen för att hålla i mötet, men inga av uppgifterna har ännu bekräftats från officiellt håll, uppger källan.

”Byte av tränare är inte på agendan”

– Självklart var det en besvikelse när man inte lyckades att nå Champions League. Givetvis var det också en besvikelse att man inte lyckades bygga vidare på fjolsäsongens framgångar, kommenterade Sky Sports Vinny O’Connor och fortsatte:

– Men som det ser ut just nu, verkar det som att ägarna håller sitt ord – att ett byte av tränare inte är på agendan.

Rodgers skrev ett fyraårskontrakt förra året efter att laget var nära på att plocka hem titeln, som det året i stället togs av Manchester City. Denna säsong blev det en en sjätteplats i ligan, bakom Tottenham, Manchester United, Arsenal, Manchester City och Chelsea.

Nordirländaren Rodgers kom till Liverpool 2012 och har sedan dess inte lyckats med att plocka hem några titlar för The Reds. 42-åringen inledde sin tränarkarriär i Watford 2008, innan han var över i Reading och Swansea City, för att slutligen hamna i Liverpool.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply