Roberto Firmino körde rattfull – ställs inför rätta

Roberto Firmino körde rattfull - ställs inför rätta

Liverpool-stjärnan Roberto Firmino fast för rattfylla

Körde berusad på Julafton då han stannades av polis, något som gör att han missar matchen mot Chelsea den 31 januari.

Den kommande veckan spelas väldigt många matcher i Premier League och utgången av drabbningarna kan komma att bli avgörande i slutet av säsongen, därefter är det viktigt att få med sig full pott från mellandagsmatcherna.

På tisdagen spelar Liverpool mot Stoke men allting är inte frid och fröjd i den förstnämnda klubben, sent på julafton stoppades nämligen lagets brasilianske stjärna Firmino av polisen och efter att ha blåst i alkoholmätaren visade det sig att spelaren körde med otillåtna mängder alkohol i blodet och greps på plats av polisen.

Rättegången kommer att genomföras den 31 januari, samma dag som Liverpool möter Chelsea, och det är oklart vad spelaren kan komma att få för straff.

En talesperson i Liverpool har gått ut och sagt att man inte kommer kommentera ärendet förrän efter det juridiska processen är klar.

Liverpool jagar Thiago Maia

Liverpool har gjort en bra höst i sin Premier League-kampanj och ligger för närvarande på en tredjeplats i den tighta engelska ligatabellen, när vi kommer in i det hektiska julschemat. Snart finns det även ett transferfönster som öppnas och som gör det möjligt för klubbar att värva in nya spelare, och Liverpool med Jürgen Klopp i spetsen har kopplats ihop med Thiago Maia, som för närvarande tillhör brasilianska Santos. Enligt rapporter från ESPN skall vara mycket intresserad av att värva Maia, som blott är 19 år gammal och spelar som central mittfältare, alternativt defensiv mittfältare, för Santos sedan 2015, då han anslöt från Santos U20-lag.

SE ÄVEN: Liverpool lönelista 2016/2017

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365