Roberto Carlos vill locka Neymar till Real Madrid

Neymar kan spela i Real Madrid i framtiden enligt Roberto Carlos

FC Barcelona dominerar fotbollen i Spanien och har gjort så det senaste åren med fem ligatitlar av sju möjliga. Real Madrid vill bryta ärkerivalens framgångar och det genom att värva deras superstjärna Neymar.

Förra veckan fick Rafael Benitez sparken av Real Madrid och i samband med det presenterade klubben deras nya huvudtränareZinedine Zidane. Klubbikonen blev mannen vars rutin, auktoritet och ledarförmåga ska göra Real Madrid till den klart bästa klubben i Spanien igen.

Vägen till toppen kan vandras på flera olika sätt. Man kan satsa på den nyvarande strukturen och lagbygget, man kan värva till sig nya superstjärnor eller så kan man plocka in gamla stjärnspelare i ledarstaben för att få tillbaka vinnarkulturen i klubben. Real Madrid ser ut att börja med en rekrytering av den gamla stjärnan Roberto Carlos som går mot en ledarroll i klubben.

Har haft möte med Real Madrid

Enligt spanska sidan Cadena Ser har Roberto Carlos varit i möte med den gamla lagkamraten Zinedine Zidane om hur hans framtid i klubben ser ut.
– Jag har haft ett möte med Madrid om min framtid i klubben. Snart vet jag hur samarbetet med Zidane kommer se ut, säger Roberto Carlos till Intereconomia enligt Cadena Ser.

Roberto Carlos menar att han vill ha fler av de gamla superspelarna från Real Madrids ”Galacticos” i laget igen. Alltså spelare som David Beckham, Luis Figo och Raul Gonzalez kan få roller i Real Madrids organisation igen. Han passar även på att hylla Zidane:
– Det här kommer bli framgångsrikt eftersom Zidane är en ledare. Han kan förvandla en spelare som (Gareth) Bale till en framtida kandidat till Ballon d’Or. Tränaren måste kunna vara vän med spelarna och Rafa Benitez hade ingen känsla för det. Nu är Real favorit att vinna ligan, säger Roberto Carlos innan han avslutar med att öppna för spel i Real Madrid för Neymar i famtiden.

– Han är ung och kommer vara ännu högre i rankingen till Ballon d’Or nästa år. Jag kan se honom komma till Real Madrid.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365