Robert Lewandowski på väg att förlänga med Bayern München

Robert Lewandowski på väg att förlänga med Bayern München

Lewandowski stannar i Bayern?

Enligt tyska medier kommer Robert Lewandowski förlänga sitt kontrakt med Bayern München och utesluter därmed flytt från Bundesligajätten.

Bayern München jobbar nu på en förlängning av kontraktet för lagets polske superanfallare Robert Lewandowski, spelaren har för närvarande kontrakt till och med sommaren 2019 men enligt Sport Bild ska förhandlingarna om en förlängning ha varit igång under de senaste månaderna.

Det nya kontraktet sägs förlänga den nuvarande överenskommelsen med ytterligare två år och förutom att man förlänger kontraktstiden kommer Lewandowski även att bli Bayern Münchens bäst betalda spelare med en lön på över 15 miljoner euro per säsong. För tillfället är det Thomas Müller som är lagets bäst betalda spelare men när den nya överenskommelsen är på plats för Lewandowski kommer det alltså att vara polacken som har det största lönekuvertet i klubben.

Bayern ska ha jobbat på en förlängning av kontraktet sedan februari månad och för drygt tre veckor sen ska klubben ha haft ett möte med Lewandowskis representanter för att inleda förhandlingar.

– Jag spelar för Bayern och för mig är det det enda som gäller, sa 28-åringen för drygt en vecka sen när han blev intervjuad av Bild.

Skulle Lewandowski stanna kontraktstiden ut blir det med största sannolikhet den sista proffsklubben han spelar i då polacken fyller 33 år när det nya kontraktet går ut år 2021.

Robert Lewandowski har tidigare öppnat för spel i England och Spanien, något som ser ut att bli ännu mer avlägset.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply