Reals nya förslag – Benzema mot De Gea?

REAL MADRID VILL BYTA BENZEMA MOT DE GEA

Real Madrid vill påskynda processen av David de Gea-köpet – genom att erbjuda Karim Benzema till Manchester United.

Att David de Gea kommer att lämna Manchester United är så gott som klart – enligt de allra flesta. Än har dock såväl Manchester United– som Real Madrid-supportrar levt i en slags ovisshet under hela våren, då det ännu är ett mysterium om United-målvakten i själva verket kommer att flytta till den spanska huvudstaden eller inte.

Något som dock är säkert, är att det kommer att det kommer handla om stora summor pengar, oavsett om spanjoren flyttar eller blir kvar i Manchester. Antingen köper Real sin landsman för en storsumma, eller erbjuds han ett nytt, smaskigt kontrakt av United – där han i nuläget ”ska” vara kvar till 2016.

Benzema värd 55 miljoner euro

De Gea har under säsongen setts som en av världens absolut bästa målvakter, och är en huvudsaklig faktor till Manchester Uniteds placering i Premier League denna säsong. Detta är något som har undgått få – och i och med att Iker Casillas med stor sannolikhet kommer att lämna Los Blancos under sommaren, är den spanska giganten redo att satsa på en burväktare av minst lika hög klass.

Trots att det enligt de flesta redan är klart att spanjoren skriver på för Real, verkar inte samtliga parter vara överens. Spanska AS skriver nämligen på lördagskvällen, att Real Madrid nu vill erbjuda Karim Benzema i De Gea-dealen, för att påskynda processen ytterligare. Enligt tidningen ska den löpsedelflitige och skandalprydde fransmannen vara värd uppåt 55 miljoner euro, en summa som i sådana fall skulle sänka klubbens bud på United-keepern avsevärt.

Fler offensiv kraft på ingång?

United har som bekant valt att inte ge Falcao något permanent kontrakt, och riskerar också att tappa Robin van Persie under sommarens transferfönster. Trots att Red Devils-fansen ropar efter förstärkningar i framför allt försvarslinjen, kan det komma att värvas in ytterligare offensiva förmågor till nästa säsong – där Benzema kan vara en het kandidat.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365