Real Madrid vill värva Nemanja Matic från Chelsea

Real Madrid vill värva Nemanja Matic från Chelsea

Nemanja Matic på Real Madrids radar

Enligt brittisk media ska den serbiske landslagsmittfältaren vara intressant för Real Madrid som är ute efter en mittfältare.

Real Madrid har gett upp jakten på Juventus franske mittfältare Paul Pogba, det skriver flera franska medier under de senaste dagarna. Fransmannen ska istället vara nära en flytt till Manchester United för en summa på närmare 125 miljoner euro. Den spanska huvudstadsklubben sägs länge ha varit med i jakten på spelarens signatur men ska ha dragit sig ur efter att agenten Mino Raiola krävt alldeles förmycket i bonusar. Nu vänder Chamartín-klubben istället blickarna mot London och Stamford Bridge för att försöka köpa loss Nemanja Matic som sägs kunna byta klubb under sommarens transferfönster.

Matic sägs vara en spelare som önskas av Zinedine Zidane då den franske tränaren länge velat ha in en defensiv mittfältare och nu hoppas Zidane tillsammans med Real Madrids president Florentino Pérez att man kan övertala Matic om en flytt.

Spelaren sägs komma att kosta närmare 34 miljoner pund att köpa loss men Chelseas tränare Antonio Conte säger att han inte har några som helst tankar att låta den 27-årige serben lämna.

– Matic är en väldigt viktig spelare för mig och han är viktig för min idé om hur fotboll ska spelas. Han vet hur jag tänker, säger tränaren som tog över Chelsea efter att ha lett det italienska landslaget i sommarens EM-slutspel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply