Real Madrid-presidenten till attack mot Manchester United

FLORENTINO PÉREZ TILL ATTACK MOT UNITEDS LEDNING

I en intervju med Cadena SER under natten till fredag säger Real Madrids president att Uniteds ledning saknar erfarenhet.

Hela fotbollseuropa hade blickarna mot Spanien och Madrid under måndagskvällen då det mer eller mindre stod klart att David De Gea skulle lämna Manchester United för spel i Real Madrid. Med en timme kvar av transferfönstret hade flera spanska tidningar fyllt sina hemsidor med information om affären och man hade även gjort intervjuer med gamla storspelare som fick säga sitt om övergången, men tillslut lyckades klubbarna aldrig få till en affär. Anledningen ska ha varit att Manchester United skickade dokumenten till Real Madrid ett par minuter försent. Nu skyller de båda klubbarna på varandra och under fredagsnatten uttalade sig Real Madrids president Florentino Pérez om affären som man aldrig lyckades genomföra.

– Vi har redan förklarat hur det ligger till men jag kan sammanfatta, På transferfönstrets sista dag, 12 timmar innan det stängde meddelade United, genom spelarens agent, Jorge Mendes, att man var villiga att förhandla. De ville inte förhandla innan måndagen och vi kom överens om allt direkt, det tog ungefär 30 minuter, säger den spanske affärsmannen som är känd för att värva dyra spelare till den spanska huvudstadsklubben.

– Vi vi gjorde den sista dagen var att göra en kraftansträngning och vi kunde inte svika De Gea. Vi tänkte att vi var tvungna att försöka även om vi visste att det skulle bli väldigt svårt. Under kvällen förstod vi att vi inte skulle hinna då United inte har särskillt mycket erfarenhet av dessa situationer. Det hända likadant för oss med Coentrão och för Athletic Club med Ander Herrera, fortsätter presidenten som tidigare i sommar värvar bland Mateo Kovacic.

 

– Vi skickade kontrakten klockan 13:30 och det tog de åtta timmar att skicka tillbaka de, de hade mycket jobb. Efter att de skickat tillbaka de fanns det bara lite tid kvar. Kontrakten kom till oss klockan 00:02, alltså efter att fönstret stängd. Både vi och FIFA har bevis på det, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply