Real Madrid planerar bud på Gianluigi Donnarumma

Real Madrid planerar bud på Gianluigi Donnarumma

Vill värva målvakten för 30 miljoner euro

Real Madrid planerar att lägga ett bud på 30 miljoner euro för Milans Gianluigi Donnarumma, rapporterar Football Italia.

I går bekräftade Marco FassoneMilans VD, att Gianluigi Donnarumma inte kommer att förlänga sitt avtal med klubben. Nu debatteras det om målvakten kommer att lämna under sommaren eller om han väljer att flytta vidare om ett år, när hans kontrakt går ut. Dagens uppgifter pekar på att talangen kommer att lämna San Siro under de kommande veckorna. Real Madrid planerar att lägga ett bud på 18-åringen, skriver Football Italia.

Flera källor på Santiago Bernabeu säger att den spanska klubben är i ständig kontakt med Mino RaoilaDonnarummas agent. Real Madrid är redo att ta sina första steg för att värva målvaktstalangen.

Samtidigt uppges det att Real Madrid och Milan snart kommer att vara överens. Uppgifter inom den italienska klubben påstår att de rödsvarta skulle acceptera budet på 30 miljoner euro. Med tanke på Donnarummas korta tid kvar på kontraktet anser de att den summan vore för bra för att tacka nej till.

En jagad man

Efter gårdagens uttalande från Fassone så är Donnarumma en jagad man. Flera klubbar, förutom Real Madrid, arbetar för att locka till sig målvakten. Paris Saint-GermainManchester United och Juventus är alla intresserade av italienaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365