bet365

Real Madrid överväger Ödegaards framtid

bet365
Real Madrid överväger Ödegaards framtid

Martin Ödegaard kan lånas ut i januari

Zinedine Zidane har använt Martin Ödegaard vid ett par tillfällen i Real Madrids A-trupp men han är fortfarande en bit från att spela regelbundet. Därför ser en utlåning allt mer trolig ut i januari.

För cirka en månad sedan pekade det mesta på att Martin Ödegaard skulle lånas ut till Rennes under vårsäsongen, detta då spelaren nu fyllt 18 år och uppfyller alla krav från FIFA. Norrmannen fångades på bild när han var på besök i klubben för en kort tid sen men uppgifter kom ett par veckor därefter att Rennes skulle dra sig ur affären för att Mikael Silvestre, sportchef i Rennes och mannen som vill ha Ödegaard, sägs lämna klubben inom kort.

Real Madrids ledning, med Zinedine Zidane i spetsen, verkar fotfarande inte vara helt övertygade om att Ödegaard borde tillhöra Real Madrids A-trupp riktigt än. Man sägs fortfarande vilja låna ut honom i hopp om att han ska lägga på sig både muskler och erfarenhet. Snart ska man ha ett möte med Ödegaard och hans representanter om framtiden.

Intresse från Eredivisie

Enligt Marcas nya uppgifter verkar en affär till Rennes allt mer osannolik och istället sägs det att en lånesejour i Eredivisie verkar mer trolig. Det är oklart om det finns intresse bland några klubbar där och isåfall vilka klubbar, men det anses vara ett bra alternativ menar Real Madrids ledning.

Om en låneaffär inte blir av sägs Liverpool vara beredda att lägga ett bud för att locka över Ödegaard permanent. Relationen mellan norrmannen och Real Madrid har ju inte alltid varit helt fläckfri.

LÄS MER OM ÖDEGAARD
– Tio stjärnor som tjänar mindre än Ödegaard
– Ödegaard lön och förmögenhet

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply