Real Madrid intresserade av Bayer Leverkusens Wendell

Real Madrid intresserade av Bayer Leverkusens Wendell

Den unge vänsterbacken har potential

Real Madrid har intresse av att värva Bayer Leverkusens unge vänsterback Wendell och Wendell själv säger att han ”skulle gå till Madrid” för att få skriva under hos de spanska jättarna.

Real Madrid är intresserade av Wendell rapporterar The Mirror. Wendell är en ung lovande vänsterback som för tillfället spelar i Bayer Leverkusen. 22-åringen, som sägs ha blivit kontakt av Madrid inför en möjlig transfer till sommaren, har öppet pratat om sin önskan att få spela i Bernabeu klubben efter att ha fått höra om deras intresse. Wendell, för tillfället i Bayer Leverkusen, har imponerat i Bundesliga sedan han kom hit för två år sedan från det brasilianska laget Gremio.

Roger Schmidts lag betalade bara 5,2 miljoner pund för försvararen och nu har hans uppträdande i Tyskland fångat blicken av ”mer än en” av Europas elit, enligt Wendells agent Christian Butcher, och han förväntas kunna hämta ut över 25 miljon pund till sommaren om ett budkrig skulle utbryta. Men att få sluta upp till Zinedine Zidanes trupp verkar vara det som är prioriteringen för den unge spelaren, som är förväntansfull på möjligheten att få ersätta Marcelo och Roberto Carlos som klubbens brasilianske vänsterback.

– Det gör mig väldigt glad, men jag måste komma ihåg att jag inte är där än, säger Wendell om Madrids intresse.

– Vad det gör är att det fyller mig med motivation att spela bättra så att intresset från klubben inte bara ökar utan även att en transfer blir gjord. För vilken spelare som helst, oavsett nationalitet, att spela för Real Madrid är en dröm. Jag skulle vandra dit för att få spela för Madrid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply