Real Madrid har identifierat Pepes ersättare

Real Madrid har identifierat Pepes ersättare

Fyra namn kan bli Pepes efterträdare i Real Madrid

Real Madrid har tre mittbackar av högsta klass som man använder sig av: Sergio Ramos, Raphael Varane och Pepe. Den sistnämndas kontrakt går ut i sommar men Real Madrid har redan identifierat portugisens ersättare.

Real Madrid har haft flera läskigt bra spelare under sin historia och man har fortfarande en tradition av världsstjärnor i varje års upplaga. Nu finns det stjärnor som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Toni Kroos, Luka Modric, Sergio Ramos och den kontroversielle Pepe. Klubben är dock nära att tappa en av kultlirarna då Pepe är på väg att lämna Spanien, kanske för att tjäna ordentliga pengar i Kina.

Om Pepe bestämmer sig för att lämna Real Madrid när hans kontrakt går ut i sommar måste man ersätta mittbacken. Man har redan två mittbackar av yppersta klass i Sergio Ramos och Raphael Varane, men man behöver ännu ett namn för att kunna tävla på alla fronter och i alla tävlingar. Enligt Marca har man redan identifierat vem som ska ersätta Pepe. Antingen blir det en lösning som redan tillhör klubben, eller så blir det ett dyrt köp i sommar.

Flera högprofilsnamn

Marca menar att Real Madrid är väldigt nöjda med hur Jesus Vallejo, utlånad till Eintracht Frankfurt, har utvecklats och att man på allvar överväger 19-åringen som ett alternativ till truppen nästa säsong. Vallejo, som anslöt från Real Zaragoza 2015, har tagit väldiga kliv och fått beröm av bland annat Niko Kovac för sina prestationer i Bundesliga.

Tidigare har Real Madrid även scoutat Sokratis Papasthatopoulos men det namnet ska ha svalnat av. Istället vänder man blickarna mot tre nya mittackar: Marquinhos från PSG, José Gimenez från Atlético och Iñigo Martinez från Real Sociedad. Nackdelen med de två första namnen är att prislappen troligtvis skulle landa på minst 600 miljoner kronor. Iñigo däremot skulle bli ett billigare alternativ om man inte väljer att satsa på Vallejo redan nästa säsong.

LÄS MER OM REAL MADRID PÅ SILLYSEASON
Real Madrids väldiga tränarkarusell sedan 2004.
Åtta stjärnanfallare som gjort succé efter ha lämnat Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply