Real Madrid fortsätter jaga David Alaba från Bayern München

Real Madrid fortsätter jaga David Alaba från Bayern München
bet365

Real Madrid ger inte upp David Alaba

Den spanska huvudstadsklubben vill värva David Alaba från Bayern München som kräver en summa på närmare 80 miljoner för en affär.

Real Madrid är inte klara på transfermarknaden. Med Pogba-sagan i full gång håller den spanska huvudstadsklubben även på att leta efter en försvarare till den kommande säsongen. En spelare som det ryktats om under en längre tid är David Alaba och nu sägs Madrid ha frågat Bayern München om en möjlig affär.

På torsdagen rapporterar den Madridbaserade tidningen Diario AS att Bayern München kräver 65 miljoner euro plus mittförsvararen Pepe för att släppa sin 24-årige försvarstalang. Real Madrid ska enligt tidningen ha erbjudit 65 miljoner euro för spelaren men sägs inte vara intresserade av att baka in någon spelare i affären, speciellt inte Pepe som Zinedine Zidane anser vara en av lagets viktigaste pelare. Det har även pratats om att den tyska storklubben vill köpa loss Raphaël Varane men Madrid har förkastat budet.

Real Madrid har jobbat under en längre tid med att försöka få till en affär med Bayern München om Alaba och det ska även ha hållits möten mellan de båda klubbarna tillsammans med Alabas agent, tillika pappa, detta sen januari månad.

Så sent som i juli ska Real Madrid ha skickat en representant till München för att försöka sänka prislappen för österrikaren, dock utan att lyckas. Zidane ska vara positiv till en värvning av spelaren som fortfarande är ung.

Tidigare har Zidane sagt att man fortfarande är öppen för spelarköp och försäljningar.

– Till den 31 augusti kan allt hända, både att någon lämnar och att någon anländer, sade Zidane tidigare under försäsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply