Real Madrid fortsätter att jaga David De Gea

Real Madrid fortsätter att jaga David De Gea
bet365

Vill fortsatt värva Manchester Uniteds målvakt

Enligt Football Espana kommer Real Madrid att försöka värva David De Gea i sommar.

Det har länge uppgetts att David De Geas framtid på Old Trafford är osäker. I mars uppgavs det att PSG jagar David De Gea, men under en lång tid har det starkaste ryktet varit att De Gea är överens med Real Madrid. Förra sommaren misslyckades man med att värva målvakten, men nu uppges det att den spanska klubben kommer att göra ett nytt försök under de kommande månaderna.

Enligt Football Espana känner Real Madrids president Florentino Perez sig tvungen att försöka värva De Gea i sommar. Källor inom Champions Leagues mästarklubb uppger att presidenten känner sig vara moraliskt skyldigt att värva målvakten då man gav spelaren ett hopp om att kunna flytta till Santiago Bernabeu förra sommaren.

Det sägs även att spanjoren ska vara öppen för en flytt till Real MadridDe Gea uppges anse att det bästa för hans utveckling vore om han fick spela i Champions League under hösten, vilket han inte kommer kunna göra hos Manchester United.

Samtidigt sägs det att Manchester Uniteds nya tränare Jose Mourinho kommer göra allt för att den spanska målvakten ska stanna i den engelska klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365