Real Madrid erbjöd Pepe till Juventus – tackade nej

Real Madrid erbjöd Pepe till Juventus - tackade nej

Juventus tackade nej till Pepe

Real Madrid erbjöd Juventus sin försvarsstjärnan Pepe under vinterns transferfönster men den italienska storklubben valde att avböja erbjudandet.

Det har under en längre tid spekulerats kring Pepes vara eller icke vara i Real Madrid. Portugisens kontrakt går ut efter säsongen och ännu har det inte pratats om någon förlängning för mittbacken. Spelaren kom till den spanska huvudstadsklubben 2007 men nu kan det alltså bli en flytt i sommar, detta då hans inte accepterat Los Blancos kontraktsförslag.

Tidigare har det pratats om att spelaren endast tänker skriva på ett kontrakt på två år medan Real Madrid vill erbjuda ett ettårskontrakt och det är här som förhandlingarna ska ha stannat.

Det har pratats om flera möjliga diskussioner för 34-åringen. Det mest tänkbara är att Pepe går till den kinesiska superligan i sommar där han ska ha ett flertal erbjudande men det har även pratats om en fortsättning inom den europeiska toppfotbollen.

Enligt italienska Tuttosport ska Real Madrid ha erbjudit spelaren till Juventus under vinterfönstret men den gamla dagen ska ha avböjt erbjudandet då man ansåg att den nuvarande truppen är komplett, i alla fall till sommarens transferfönster.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Juventus 2017

Real Madrid erbjöd Pepe till Juventus - tackade nej

Kan köpa loss Benatia

Turerna kring Mehdi Benatia har varit många. Försvararen har tidigare spelat i flertalet italienska klubbar innan han flyttade från AS Roma till Bayern München men i den tyska storklubben blev det ingen lyckad sejour. Istället blev det en utlåning till Juventus förra sommaren och nu pekar det mesta på att marockanen kommer stanna i Serie A-klubben permanent.

Det är TMW som kommer med uppgifterna om att 29-åringens kontrakt med Juventus kan bli permanent, detta efter att Turin-klubben betalt 3 miljoner euro för ett ettårslån av spelaren.

Ett eventuellt köp av Benatia skulle mer eller mindre helt stänga dörrarna för en värvning av Pepe.

Ikväll spelas Juventus mot Porto i Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply