Real Madrid briljerade mot FC Köpenhamn

En kokande publik hade samlats på Santiago Bernabeu för att skåda matchen mellan Real Madrid och Köpenhamn. En match som hade en väldigt ensidig historia.

Real Madrid var laget som tog tag i taktpinnen direkt. Laget försökte hitta lägen, speciellt på vänsterkanten där Ronaldo och Marcelo hade fullt upp.

Utdelningen skulle också komma. Efter dryga 20 minuters speltid slog Marcelo ett inlägg och Ronaldo mötte bollen med pannan på ett perfekt sätt. 

Matchen fortsatte sedan på samma sätt. Real Madrid styrde och ställde, och FC Köpenhamn försökte ställa om när de fick läge till det.

I den andra halvleken skulle Real Madrid stänga matchen definitivt. I matchminut 66 hade Di Maria och Benzema ett fint samarbete som sedan ledde till att argentinaren slog ett väldigt fint tekniskt inlägg in mot första stolpen där Ronaldo befann sig, och som enkelt satte bollen i nät. 

Bara fem minuter senare skulle ännu ett mål komma. Den här gången var det Di Maria som drev fram, fast den här gången avslutade han själv. Ett skott utanför straffområdet som letade sig in i Johan Wilands högra hörn.

Den tekniske argentinaren skulle även få avsluta matchen med ett mål på stopptid med ett snyggt avslut.

Real Madrid studsar tillbaka efter förlusten i Madrid-derbyt och vinner med klara siffor. Man imponerade även spelmässigt. FC Köpenhamn hade inte mycket att säga till om, de fick nöja sig med att få se en underbar fotboll spelas. Dessvärre, för deras egen del, av moståndarlaget. 

För Real Madrids del gäller det nu att fokusera på ligan där man möter Levante borta på lördagen. FC Köpenhamn däremot ska tillbaka till sin huvudstad för att ta emot Sönderjyske på söndagseftermiddagen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply