Raiola: ”Pogbas flytt var bestämd 2015”

Paul Pogbas flytt var bestämd redan förra året menar Mino Raiola

I sommar blev Paul Pogba den stora affären då han flyttade tillbaka från Juventus till Manchester United. Men en flytt från Juventus kunde ha skett redan 2015, det menar Pogbas agent Mino Raiola.

Det var under sommaren 2016 som årets, och historiens, dyraste transfer gick igenom när fransmannen Paul Pogba lämnade de italienska mästarna Juventus för att återansluta med sin gamla klubb Manchester United för en transferrekordsumma av 110 miljoner euro. Jose Mourinho erkände att han fick jobba hårt för att lyckas övertala världsstjärnan om att han skulle återvända till England.

En flytt från Juventus kunde dock ha skett redan förra året. I en ny intervju avslöjar demonagenten Mino Raiola, agent till både Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic, om hur Juventus och Pogba var överens om en flytt redan sommaren 2015.

Mourinho ville ha honom redan då

Det var när José Mourinho var tränare i Chelsea som han ville ha Pogba. Den stenrike fransmannen var faktiskt på god väg att skriva på för Chelsea, men till slut valde han att stanna i Juventus ytterligare en säsong.
– Paul kunde ha lämnat redan förra året. José Mourinho ville ha honom i Chelsea, men vi kom överens med Juventus om att vinna ligan och Champions League innan vi sade farväl, sade Raiola till Rai Sport.

Det blev dock inget CL-titel för Pogba i Juventus, men han finansierade ändå köpet av Gonzalo Higuain och lite till.

MISSA INTE: Fem saker du inte visste om Paul Pogba.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply