Raiola: ”Donnarumma förtjänar spela i ett storlag”

Raiola: "Donnarumma förtjänar spela i en storklubb"

Donnarumma – med en fot utanför Milan?

Den italienske supertalangen som fyllde 18 år i augusti månad har redan gjort över 60 matcher för klubb, men hans tid i Milan kan vara kortvarit efter agenten Mino Raiola senaste uttalande om spelarens framtid.

Gianluigi Donnarumma är en av världens bästa målvakter trots att han endast är drygt 18 år. Supertalangen debuterade i AC Milan 2015 som 16-åring och har sedan dess endast fått från klarhet till klarhet. Han har tidigare uttalat sig om att han vill spela så länge det går i Milano-klubben, men under den senaste tiden har det inte varit lika säkert. Milan har ännu inte förlängt spelarens kontrakt som går ut sommaren 2018 och man kommer inte förlänga på vilka villkor som helst. Spelaren agent Mino Raiola har vid flera tillfällen tidigare uttalat sig om Donnarummas framtid på San Siro, citat som inte övertygat de rödsvarta fansen om spelarens framtid.

– Jag hoppas att det nya kontraktet kommer skrivas på när han är i rätt ålder (när han fyller 18 år), sa Galliani till MilanNews i mitten av december månad.

– Jag hoppas och tror han kommer stanna i Milan. Raiola vill veta klubbens planer och ambitioner och vilka ägarna är. Vi har en väldigt bra relation med både Gigio och Raiola. Just nu väntar vi på att försäljningen av klubben ska gå i hamn.

Nu har Raiola uttalat sig igen om spelarens framtid och skickar en pik till Milans klubbledning och säger att Donnarumma förtjänar en flytt till någon av de största klubbarna.

– Förtjänar Milan att ha honom? Nej, han förtjänar att spela i ett storlag, säger agenten som är välkänd för sina uttalanden och taktiker.

Milans nya ägare sägs komma att satsa stora pengar till sommaren för att få ett slagkraftigt lag inför nästa säsong och slåss om ligatiteln. För närvarande ligger man på sjunde plats i Serie A, en poäng bakom Inter, och spela varken i Champions League eller Europa League.

Klubbar som Juventus, Real Madrid och Manchester United sägs vara intresserade av att köpa spelaren.

SE ÄVEN: ”Donnarumma kan vinna Ballon d’Or”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365