”PSG redo att dumpa Zlatan”

bet365

PSG UPPGES VARA REDO ATT DUMPA ZLATAN IBRAHIMOVIC

France Football släpper en smärre bomb på onsdagsförmiddagen. Enligt fransmännen diskuterar Paris Saint-Germain att göra sig av med antingen Zlatan Ibrahimovic eller Edinson Cavani under sommaren – där svensken kan lämna för en utköpssumma på 140 miljoner kronor.

Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i Paris Saint-Germain har diskuterats flitigt under de senaste veckorna. Rykten har placerat svensken i en rad olika storklubbar runt om i fotbollseuropa, medan det också har pratats om en eventuell förlängning av hans kontrakt. Bland annat då presidenten, Nasser Al-Khelaifi, har hävdat att ingen av storstjärnorna kommer att säljas under sommaren.

Zlatan eller Cavani lämnar

Men i onsdagens upplaga av France Football rapporteras det kring att antingen Zlatan eller anfallskollegan Edinson Cavani kommer att lämna den franska huvudstaden till nästa säsong.

För en summa på dryga 140 miljoner kronor skulle man i sådana fall vilja lösa ut Malmö-sonen från sitt kontrakt, vilket i sin tur skulle innebära att han är fri att gå till en klubb som bosman.

Kan återvända till Milan

En av många klubbar som har visat intresse av Zlatan är bland annat AC Milan, som ska ha erbjudit ett treårskontrakt med en årslön på 60 miljoner kronor. Detta, inklusive utbetalningen som PSG erbjuder, kan med stor sannolikhet bli det som lockar över 33-åringen till sin forna klubb i Italien.
Om Zlatan blir kvar i PSG som i stället väljer att göra sig av med Cavani, har uruguayanen varit länkad till framför allt tre toppklubbar: Atlético Madrid, Juventus och Manchester United. Utköpssumman för 28-åringen skulle ligga på motsvarande 400 miljoner kronor, enligt tidningen.
Cavani kom till Ligue 1 från Napoli i juli 2013 och kostade klubben drygt 80 miljoner euro, motsvarande cirka 750 miljoner svenska kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply