PSG i intern strid om Lavezzis ersättare

Lavezzi, vars tjänster är av intresse för klubbar som Liverpool och Tottenham, ser ut att lämna Parc des Princes i sommar.

PSG, som tidigare brutit mot flera ekonomiska föreskrifter, sägs vara redo att släppa sin argentinske stjärna för att ta in någon med lägre lönekrav.

Men vem den ersättaren skulle vara är man inom klubben inte helt överens om, uppger French Football.

Tränare Laurent Blanc har enligt tidningen pekat ut Wolfsburgs succéman Kevin De Bruyne som 29-åringens ersättare. De Bruyne har under de senaste veckorna kopplats ihop med en flytt till Manchester United, och där hittar man Lavezzis ersättare om PSG:s ägare Nasser al-Khelaifi får bestämma.

Al-Khelaifi ser Unites Angel Di Maria som klubbens transfermål, däremot lär man få öppna plånboken rejält mycket mer för honom i jämförelse med De Bruyne.

Och samtidigt som belgaren har insisterat att han vill stanna i Wolfsburg, så har United-tränaren Louis van Gaal öppnat för en försäljning av Di Maria.

– Hans miljö här påverkar honom negativt. Man kan inte köpa en spelare för en rekordsumma och sedan inte spela honom, har Van Gaal tidigare sagt enligt Daily Express.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365