bet365

PSG är intresserade av Mandzukic

bet365

Mario Mandzukic är aktuell för en flytt från Juventus till PSG

Paris Saint-Germain fick se Zlatan Ibrahimovic lämna i sommar och sedan dess har Edinson Cavani tagit över anfallsrollen. PSG letar nu efter en backup till Cavani och det kan bli Mario Mandzukic.

Edinson Cavani var länge missnöjd med sin situation i Paris Saint-Germain eftersom uruguyanen oftast fick spela på kanten eller sitta på bänken i förmån till Zlatan Ibrahimovic. Sedan svensken lämnade klubben i sommar har dock Cavani tagit över som anfallare och det har han verkligen lyckats med – sex mål på de sju första ligamatcherna är ett godkänt facit.

Bakom Cavani ser det dock tunnare ut. På anfallsfronten har man ingen renodlad striker bakomhonom. Det finns alternativ både i Jésé och Ben Arfa, men inget är något renodlat alternativ. Man har tidigare försökt få in Carlos Bacca, men ingen affär blev av. Istället kan det bli Mario Mandzukic som blir deras nästa anfallsköp.

Ett byte mot Baise Matuidi

Enligt L’Équipe sägs PSG vilja lägga ett bud på Mandzukic i vinter eftersom han inte är ordinarie längre. Paulo Dybala och Gonzalo Higuain ockuperar Juventus två anfallsplatser och det ska Mandzukic inte vara nöjd över.

Det kan faktiskt bli en bytesaffär mellan PSG och Juventus om allt klickar. Juve har tidigare varit intresserad av Blaise Matuidi och nu när Juventus har något PSG vill ha så kan en bytesaffär bli av menar Tuttomercatoweb.

Ett byte skulle då kosta Mandzukic plus pengar för att få Matuidi till Juventus.

PSG sägs även vara intresserade av Victor Nilsson-Lindelöf.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply