Problemet för PSG: Pogba kräver för hög lön

Pogba uppges kräva samma lön som Zlatan

Paul Pogba är ett hett namn ute i fotbollsvärlden och finns med på nästan varje Europeisk storklubbs önskelista. En av de är PSG, som uppges vara en av 22-åringens mer seriösa intressenter. Problemet för Parisklubben som vill värva fransmannen är dock att han kräver en för hög lön.

22-årige Paul Pogba har utvecklats till en superstjärna i Juventus sedan han kom dit från Manchester United för tre år sedan, och är idag en av världens bästa mittfältare. Han har varit högst bidragande till klubbens stora framgångar den här säsongen och ska som belöning för detta spela Champions Leauge-final med Juve i juni. Trots detta ryktas han vara på väg bort från klubben. Detta för att många ekonomiskt starkare klubbar än Juventus – som exempelvis PSG – är ute efter fransmannens signatur, och att man i Juventus nu därför kan komma att sälja mittfältaren för att håva in en oerhört stor summa pengar för honom.

Summan kan bli för stor för PSG

Le Parisien kommer dock nu med uppgifter som gör att affären kan bli svår att genomföra för högst intresserade PSG. Juventus uppges nämligen vilja ha minst 745 miljoner kronor för sin stjärna. En kostnad som inte hade varit omöjlig för PSG att betala separat, men som tillsammans med 22-åringens nya lönekrav på 112 miljoner kronor om året, ser ut att bli för stor.

PSG besitter rätt kort för att hitta lösningar

Det finns dock lösningar som på nytt kan göra möjliggöra en övergång för Pogba till PSG. En av dessa utgör PSG:s stjärnforward Edinson Cavani, som i sällskap av rätt summa pengar, kan göra att Juventus släpper fransmannen till Paris. Detta för att Champions Leauge-finalisten länge har varit intresserade av att investera i den 28-årige forwarden från Uruguay, och nu kan se detta som rätt läge att ta in honom i klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply