Presidenten bekräftar: ”I kontakt med Ancelotti”

bet365

Carlo Ancelotti nära AC Milan?

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti kommer med största sannolikhet att lämna klubben efter säsongen och nu bekräftar Milans vicepresident att man har varit i kontakt med tränaren. 

Ju längre bort Carlo Ancelotti kommer tränarbänken i Real Madrid desto närmre är han att ta över AC Milan. Trots att ingen part har uttalat sig officiellt har det ryktats under en längre tid att både Ancelotti och Filippo Inzaghi kommer att få lämna sina nuvarande tränarposter på grund av uteblivna resultat och nu ser det ut som att den ene kan ersätta den andre. San Siro-klubbens vicepresident bekräftade under onsdagen att man varit i kontrakt med Ancelotti men att inget beslut om nästa säsong har tagits än.

-”Vi har alltid sagt att vi först ska avsluta säsongen med Pippo innan vi sätter oss in i något annat” ska Galliani sagt enligt den spanska tidningen Diario SPORT

-”Det är några dagar kvar av säsongen och 1 januari får vi se vad vi måste göra och därefter ta beslut. Jag lyssnar alltid på Ancelotti. Jag har alltid kontrakt med gamla tränare, såsom Arrigo SacchiFabio Capello och Ancelotti” ska Milans vicepresident har sagt enligt den katalanska tidningen.

 

Ska ha fått sparken

Diario Marca skriver under onsdagen att Ancelotti ska ha haft ett möte tillsammans med Real Madrids president Florentino Pérez under söndagen där man kom överens om att riva kontraktet efter säsongen på grund av uteblivna titlar. Så sent som förra säsongen vann man både Copa del Rey och Champions League men klubbens president sägs enligt den spanska tidningen vara nöjd med den italienska tränaren. Istället ska man vilja få in Jörgen Klopp på tränarbänken och det ryktats om att den spanska huvudstadsklubben har erbjudit tysken ett kontrakt som sträcker sig över två år. Lönen ska ligga på 8 miljoner euro per säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply