Real Madrid fortsätter jakten på Gelson Martins

Real Madrid fortsätter jakten på Gelson Martins

Den formstarke mittfältaren är av intresse

Real Madrid är en av flera stora klubbar som för närvarande håller ögonen på Sporting Lissabons Gelson Martins, som har visat upp en stark form och Real kommer ha scouter på plats för att följa 21åringens utveckling.

Sporting Lissabons ytter Gelson Martins har klivit fram och etablerat sig i det portugisiska storlaget och under den gångna säsongen har han redan hunnit med att göra två mål och sex assists på tio matcher. Hans insats under Sportings första möte med Real Madrid i Spanien var en mycket spännande match och den portugisiska klubben var mycket nära att få åka ifrån den spanska huvudstaden med en vinst, om det inte hade varit för spanjorernas återkomst i slutminuterarna av matchen. Martins gjorde en stark match och detta fick flera storklubbar i Europa att vända på huvudena, däribland Bayern München, Barcelona och Manchester United som har fortsatt att följa ytterns framgångar på planen.

Real Madrid rapporteras också vara väldigt intresserade av mittfältaren och enligt Goal kommer den spanska toppklubben att ha en scout på plats som kommer att kolla på Sportings möte med Borussia Dortmund i Champions League, och anledningen är inte enbart för att hålla koll på deras grupprivaler i den tuffa gruppen, utan även för att se på Martins insatser i matchen.

Martins har en utköpsklausul på 60 miljoner euro men han får enbart 120 000 euro per år. Med anledning av detta, samt all den uppmärksamhet som konkurrenskraftiga klubbar har visat honom det senaste, så är Sporting intresserade av att skriva ett nytt kontrakt med yttern.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply