bet365

Uppgifter: Nicolas Gaitan kan lämna Atlético för Benfica

Uppgifter: Nicolas Gaitan kan lämna Atlético för Benfica

Kan ansluta till gamla klubben på nytt

Högeryttern Nicolas Gaitan gick tidigare i somras till Atlético Madrid från Benfica men har inte fått särskilt mycket speltid av Diego Simeone och kopplas nu ihop med en utlåning tillbaka till den gamla klubben.

Atlético Madrids Nicolas Gaitan har inte riktigt uppfyllt förväntningarna som låg på honom på Vicente Calderon och tränare Diego Simeone har inte låtit högeryttern spela särdeles mycket. Den 28-årige högeryttern kom från Benfica, där han förra säsongen gjort 11 mål på 37 matcher, men än mer imponerande, med 20 assist. Han var även lagkapten för laget under ett antal tillfällen under förra säsongen och var en viktig spelare i den portugisiska klubben, där han hade tillbringat sex år.

Men i Atlético har han ännu inte funnit sin plats, och enligt uppgifter från Punto Pelota, via TMW, så kan yttern komma att lånas tillbaka till sin gamla klubb i januari. Argentinaren har under den pågående säsongen spelat 10 matcher i den rödvita tröjan, med två mål och en assist som resultat, men har även varit skadad, vilket har hindrat honom från att åtminstone få sitta på bänken. Atleti betalade 25 miljoner euro för mittfältaren i somras och Gaitan står under kontrakt med den spanska huvudstadsklubben till juni 2020.

Gaitan är en produkt av den argentinska storklubben Boca Juniors och spelade där fram till 2010, då han värvades av portugisiska Benfica. Han har även representerat Argentina på landslagsnivå, men det har inte blivit så många matcher för 28-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply