Alexander Isak kan hamna i Benfica

Benfica utmanar om AIK:s supertalang

Alexander Isak är namnet på allas läppar inom fotbollssverige. AIK-talangen jagas redan av Real Madrid, men nu ger sig Benfica in i jakten på anfallaren.

Alexander Isak var säsongens stora utropstecken i Allsvenskan i år. Den 17-årige anfallaren slog igenom med dunder och brak i AIK och har sedan dess jagats av hela fotbollseuropa. Han blev nyligen uttagen till den svenska landslagstruppen till januariturnén i början av nästa år och har klubbar som Real MadridBayern MünchenBorussia Dortmund och Juventus efter sig där den förstnämnda klubben sägs sitta i förarsätet till supertalangens signatur.

Men nu kommer uppgifter som gör gällande att ytterligare en klubb gett sig in i jakten på Isak. Det är den portugisiska tidningen Record som skriver att Benfica vill värva spelaren under januarifönstret. Enligt tidningen har 17-åringens agent Vlado Lemic varit i kontakt med klubben men det framkommer inte huruvida de lagt något bud ännu.

Om Isak ansluter sig till Benfica blir han lagkamrat med svenske landslagsbacken Victor Nilsson Lindelöf, som dock ryktas vidare till klubbar som Manchester United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply