bet365

Juventus får konkurrens om Ruben Neves

Juventus får konkurrens om Ruben Neves

Liverpool och Chelsea intresserade

De tre klubbarna Juventus, Chelsea och Liverpool är alla på jakt efter den portugisiske unge talangen Ruben Neves som har lämnats utanför truppen och därmed kan vara öppen för en flytt till en annan klubb.

Flertalet stora klubbar jagar eller håller ögonen på den unge talangfulle FC Porto-mittfältaren Ruben Neves, som har gått från klarhet till klarhet och imponerat på den stora scenen. Neves har länge haft ögonen på sig från flera stora europeiska klubbar och scouter. Bland annat så har de stora engelska klubbarna Liverpool och Chelsea under en längre tid bevakat tonåringen, som redan har spelat under en längre tid som ordinarie i Portos a-lag. Även italienska Juventus rapporteras vara dem som är mest intresserade och villiga att betala för den portugisiska 19åringens underskrift.

Men den italienska klubben kommer att behöva snabba sig om de fortfarande vill ha en chans att värva Neves, då både Liverpool och Chelsea rapporteras förbereda bud på mittfältaren, detta skriver det portugisiska mediet Desporto ao minuto. Chelsea skall vara beredda att gå in hårt och erbjuda mycket pengar för att säkra tonåringens tjänster, medans även Liverpool överlägger ett bud på runt 24 miljoner pund. De sägs till och med vara beredda på att lägga till en spelare till dealen, för att göra den så attraktiv som möjligt.

Chelsea är även de beredda att lägga ut pengar för mittfältaren och de vill öppna förhandlingar så snabbt som möjligt och allra helst ha en överrenskommelse klar i tid i januari, för att kunna göra klart allting innan konkurrenterna. Då framtiden fortsätter att se osäker ut för Nemanja Matics del så kan en värvning av Neves vara den ideala lösningen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply