Iker Casillas dementerar flyttryktena

Iker Casillas: ”Jag ska inte till Miami”

Portos målvakt Iker Casillas har ryktats bort från klubben. Det har framförallt handlat om en flytt till Miami och det MLS-lag som David Beckham bygger upp. Nu förnekar spanjoren ryktena.

Iker Casillas har spelat i Real Madrid under hela sin karriär men är sedan ett år tillbaka i Porto. Men tiden hos den portugisiska storklubben har inte blivit så lyckad som man hade hoppats på och mycket har pekat på att han ska vara på väg bort. Med tanke på att hans proffskarriär lider mot sitt slut så har en flytt över Atlanten blivit desto mer aktuell för 34-åringen, något han tidigare öppnat för.

– Jag skulle aldrig lämna Real Madrid och skriva på för en klubb som konkurrerar med dem. Det bästa skulle vara om jag hittar ett nytt äventyr som är annorlunda, som fotbollen i USA, sa målvakten några månader innan han skrev på för portugiserna.

Kopplats ihop med David Beckhams klubb

De senaste månaderna har rykten därför gjort gällande att Iker Casillas är allt närmare en flytt till MLS. Det är sedan tidigare känt att den forne storstjärnan David Beckham bygger upp en egen klubb i Miami som kan bli nästa klubbadress för Casillas. Men nu verkar den före detta Real-keepern ha ändrat sig helt angående USA.

– Jag ska uppenbarligen inte till Miami. Jag är väldigt lycklig här och alla har välkomnat mig väldigt bra, säger han enligt Football Espana.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply