Pogba till Manchester United för rekordsumma?

Manchester United sägs vilja köpa Paul Pogba

José Mourinho har tagit över som tränare i Manchester United och han sägs vilja spendera direkt. I spansk media uppges Manchester United vara närmst Paul Pogba, och inte Real Madrid som det tidigare sagts.

Paul Pogba är en av världens mest jagade fotbollsspelare. Juventus superstjärna har dominerat mittfältet i Serie A i ett par års tid och det är inte konstigt att andra storklubbar vill åt fransmannens signatur. Det har ryktats om bland annat Chelsea, Manchester United och Real Madrid under de senaste månaderna.

Det är inte klart vart Pogba kommer spela nästa säsong, han kanske inte ens flyttar från Juventus. En sak är dock säker – han kommer kosta en hel del för den klubben som vill köpa honom. Nu uppger spanska AS att Real Madrid inte är närmst Pogba som det tidigare sagts, det är Manchester United som är i förarsätet.

Har lagt förhandlingarna på is

Enligt AS så ska Juventus senaste prislapp på Pogba, 23, ligga på cirka 1.1 miljarder kronor. Den summan ska inte Real Madrid vara beredda att betala, men Manchester United sägs vara villiga att betala så mycket för att få tillbaka Pogba.

Inget beslut lär dock tas före EM är slutspelat i mitten av juli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply