bet365

Bror Pogba jagas av Villa

bet365

STOREBROR POGBA NÄRA FLYTT TILL ASTON VILLA

I skymundan av lillebrorsan Paul – Florentin Pogba jagas av Premier League-klubb.

Det är inte bara lillebror Paul som får uppmärksamhet under sommarens ryktestider. Även om en övertygande majoritet av rykten handlar om lillebrorsan, har nu också storebror Florentin Pogba fått sig lite kolumner i media – när Daily Express på söndagsmorgonen skriver att en och annan Premier League-klubb rycker i 24-åringen.

Mittbacken, som representerar franska Saint-Étienne i Ligue 1, har varit en het kandidat på framför allt Aston Villas radar under våren – och ska, enligt brittisk media, vara på väg till Birmingham-klubben.

Värd 2,35 miljoner euro

Pogba har en klart godkänd säsong i den franska toppklubben bakom sig, och har fortfarande ett år kvar av sitt kontrakt. Enligt den engelska tabloiden ska dock försvararen vara villig att lämna Ligue 1 under sommaren och ser sig själv helst spela i den engelska ligan till nästa säsong.

Enligt tyska Transfermarkt ligger hans värde nu på dryga 2,3 miljoner euro – en summa som Aston Villa ska vara redo att punga ut, enligt brittisk press. Klubben söker förstärkningar framför allt på försvaret, då man under den gångna säsongen har haft stora brister i framför allt det defensiva spelet. Från Villa-håll har man inte velat kommentera intresset av försvararen, som anlände till Saint-Etiénne från Sedan i 2012.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply