bet365

Podolski uppges vara på väg till turkisk storklubb

Arsenals utlånade Lukas Podolski träffade nyligen Galatasarays president

Galatasaray-presidenten, Uzbek Darsun, uppges av Fcinternews, ha träffat Lukas Podolski i helgen. Detta för att diskutera en eventuell framtid i klubben för tysken.

I januari lånades Lukas Podolski ut från Arsenal till Inter. Detta för att få möjlighet till mer speltid i en liga där han tidigare aldrig spelat. Tyskens spel har inte imponerat på Inter, och klubben ser därför inte ut att vilja förlänga lånet med honom, efter säsongens slut. Detta kommer förmodligen tvinga 30-åringen till ett permanent klubbyte, då inte heller Arsenal på något sätt indikerar att man vill behålla honom.

Flertalet andra klubbar intresserade

Eftersom varken Arsenal eller Inter längre verkar vara intresserade av tyskens tjänster, har andra klubbar i Europa klivit in, i hopp om att kunna köpa honom billigt. Däribland Galatasaray som nu alltså i helgen, enligt Fcinternewshar träffat Podolski för att diskutera en eventuell övergång. Förutom den turkiska klubben, är även Schalke 04 och Borussia Dortmund intresserade av 30-åringens signatur. Galatasaray verkar dock för tillfället mest aktuellt för Lukas Podolski.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply