Pierre-Emerick Aubameyang: ”Lovat att spela i Real Madrid”

Pierre-Emerick Aubameyang: "Lovat att spela i Real Madrid"

Aubameyang till Real Madrid i sommar?

Spelaren säger till den franska tidningen L’Equipe att han lovat sin morfar att en dag flytta till den spanska ligan för spel i Real Madrid.

Han har gjort 30 mål på 33 matcher denna säsong vara 20 av de i BundesligaPierre-Emerick Aubameyang är den av de största anfallarna i dagsläget och jagas av flera storklubbar runt om i Europa. 26-åringen från Gabon spelar för Borussia Dortmund men har en dröm att uppfylla, att någon gång under som karriär flytta till La Liga för spel i Real Madrid. En klubb som ska ha varit ute efter honom flertalet gånger. En annan klubb som visat intresse för anfallaren är Real Madrid största rival FC Barcelona. De båda har ryktats vilja köpa loss spelaren under de senaste åren samtidigt som det ryktats om att Manchester United lägger bud på Pierre-Emerick Aubameyang.

Auba har erbjudande från nästan alla storklubbar runt om i Europa men säger i en intervju med L’Equipe att han drömt om att få spela i Real Madrid, något han även lovat sin morfar.

– Att spela i Real Madrid är min dröm. För två år sen lovade jag min morfar, som är från Ávila (en spansk stad) att jag skulle spela i Real Madrid. Det kommer bli svårt men det är något som jag haft i huvudet sen jag var liten. Vid ung ålder tittade jag på videos med Hugo Sánchez och ibland när jag firar mina egna mål gör jag det som en hyllning till honom. Att spela i Real Madrid eller en annan storklubb i Spanien skulle vara en fin present till min mamma, Margarita, säger spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365