Perisic klar för Inter om tre dagar

Ivan Perisic kan presenteras av Inter redan på måndag

En av sommarens stora transferrykten i Italien har varit Ivan Perisic till Inter. Kroaten har själv inte stängt dörren för en flytt och på måndag kan den omtalade flytten bli verklighet.

Den kroatiske yttermittfältaren har ett mycket fint målsnitt i sin karriär, trots att han inte är en extremt snabb eller stark spelare. 26-åringen har dock en höger- och vänsterfot som få andra och även en ordentlig näsa för mål som gör att han ofta får se sig i målprotokollet. Totalt har Ivan Perisic gjort nära 100 mål på seniornivå sedan A-lagsdebuten för Roeselare 2009.

De senaste två åren har Perisic spelat fotboll för Wolfsburg. Den tyska storsatsande klubben har tagit stora kliv igen efter deras dipp åren efter ligaguldet 2009. Perisic har också varit en viktig del av lagbygget som tippar utmana Bayern München om Bundesligaguldet i år. Men Perisic ser ut att gå mot en flytt från Tyskland under det nuvarande fönstret. En affär kan gå i lås redan på måndag menar hans agent.

”Jag tror att måndag är dagen allt slutförs”

Den 38-faldiga kroatiska landslagsmannen har varit öppen för en flytt i sommar. Wolfsburgs tränare Dieter Hecking har nämligen satsat på André Schürrle och Vieririnha på kanterna under säsongsinledningen framför Perisic. Därför kommer han troligtvis flytta till Inter och hans agent Tonci Martic menar att affären kan bli klar på måndag.
– Jag tror att måndag är dagen allt slutförs. Vi väntar bara på ett definitivt svar från Wolfsburg, säger Martic till FCInter1908 enligt Fotbollstranfers.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply