Per Karlsson om framtiden i AIK: ”Man vet aldrig”

AIK-backen osäker på framtiden

AIK:s Per Karlsson är en riktig nyckelspelare för klubben, men en flytt från laget kan vara aktuell återigen. Spelaren själv menar att han kan vara sugen på att prova på något nytt.

Per Karlsson är en av de viktigaste kuggarna i AIK och har varit det under de senaste åren. Han har klivit fram rejält sedan spelare som Daniel MajstorovicNiklas Backman och Alexander Milosevic lämnat klubben och är nu klubbens mittbacksgeneral. Backman ryktas kunna återförenas med Gnaget, men då kan Karlsson lämna istället. I somras uppgavs han vara mycket nära Columbus Crew, men en affär gick i stöpet till slut.

”Ser väldigt positivt på framtiden i AIK”

Karlsson verkar dock inte ha bråttom bort från klubben.

– Många frågar mig när ska jag ska göra nåt annat, byta klubb eller byta land. Men om det inte dyker upp något extremt så ser jag väldigt positivt på framtiden i AIK, säger Karlsson till sajten.

”Dyker det upp något kul så vet man aldrig”

Han hymlar dock inte om att ett miljöombyte skulle kunna vara aktuellt för den landslagsmeriterade backen.

– Det har dykt upp en del grejer genom åren som jag varit sugen på men som av olika anledningar inte gått att lösa. Dyker det upp något som vore ett kul äventyr och en utmaning så vet man aldrig, säger Karlsson till fotbolldirket.se.

– Men jag håller inte på och planerar utifrån det. Jag tänker på det som är aktuellt för tillfället och det är AIK och bara AIK. Det som ligger bortom det kan jag inte påverka och det är inget jag lägger kraft på, fortsätter han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply