bet365
bet365

Pep Guardiola imponerad över engelsk fotboll: Ni har många bra spelare

Pep hyllar engelska spelare: ”De är oväntat bra”

Manchester Citys tränare, Pep Guardiola, gjorde av med en del engelska spelare när han tog över jobbet i det engelska storlaget. Det för att ersätta med spelare från södra Europa och Sydamerika. Nu är den förre Barca-tränaren dock intresserad av att köpa fler engelska spelare till klubben.

Ett av de första besluten av Pep Guardiola var att låna ut trotjänaren mellan stolparna, Joe Hart. Det efter att ha påstått att han behövde en målvakt med bättre spelintelligens och säkrare passningsfot. Lotten föll då på den dåvarande Barcelona-målvakten Claudio Bravo, men det slutade i ett fiasko.

Bravo har underpresterat rejält sedan sin ankomst i City, och Pep har istället fått använda sig av Willy Caballero. Därför verkar tränaren nu vilja värva fler engelska spelare till City.

”De är väldigt bra”

SE ÄVEN: Så mycket tjänare superstjärnorna i Manchester City

I en intervju med engelska Daily Mail förklarar spanjoren sin kärlek till de engelska spelarna.

– Jag är verkligen imponerad över hur många bra spelare ni har (i England), säger Pep och fortsätter.

– Jag skulle mer än gärna värva in fler brittiska spelare. De håller ofta hög kvalitet samtidigt som de kan den engelska ligan, det är oerhört viktigt.

Manchester City ligger just nu trea i Premier League, en match mindre än ettan Chelsea. Peps mannar bedöms dock som de mest största chans att ta sig ikapp London-gänget.

Pep Guardiola imponerad över engelsk fotboll - "Ni har många bra spelare"

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply